CONTACT

Razvan Toma

17 gânduri despre &8222;CONTACT&8221;

  1. Buna, Razvan. Iti scrie o fosta colega de la Gazeta Sporturilor, Monica Dancu. Sper sa iti mai aduci aminte de mine. Ma bucur ca am descoperit blogul tau, chiar ma gandeam odata ce o mai face oare cel mai tare statistician sportiv, insa nu mai aveam nicio veste despre tine. Recunosc ca am ajuns pe blogul tau via Facebook, dupa ce am citit postarea domnului Graur despre necazurile lui Sorin Dumitrescu. E indignant ce i s-a putut intampla lui Sorin.
    Iti doresc un an 2015 bun si sper ca momentul de solidaritate pentru Sorin sa dea roade.
    Monica

    Apreciază

    1. Sigur ca mi-aduc aminte de tine Monica (din Medias). Nu-mi vine sa cred cati ani au trecut de cand am fost colegi. Iti multumesc ca ai intrat in acest spatiu al meu de pe net si totodata iti multumesc pentru frumoasele cuvinte pe care mi le-ai adresat. La Sorin nu mai am cuvinte. Iti transmit si eu toate cele bune pentru 2015 si dincolo de el si hai sa devenim prieteni pe Facebook, ca macar asa sa mai stim daca traim. Cu bine.

      Apreciază

    1. Multumesc Tavi. Apreciez cele afirmate de tine, cu atat mai muklt cu cat vin de la un cunoscator in materie. Referitor la anuar, poate asa cum am avut surpriza neplacuta cu aparitia acestui Burleanu, sa imi rezerve viitorul apropiat si o surpriza placuta cu disparitia lui. Astept cu interes. Multumesc ca ma citesti (si eu te citesc pe tine si pot spune ca sunt interesante temele pe care le abordezi) si succes!

      Apreciază

  2. D-le Razvan Toma,
    va urmaresc de mult timp si apreciez munca pe care o depuneti, implicit la nivel international, in privinta statisticilor legate de fotbal. Sunt si eu un statistician vechi, de peste 30 ani, chiar daca necunoscut publicului. Pe cand veti publica un clasament all-time la nivelul Ligii I (Diviziei A). Eu am intocmit un astfel de clasament, dar as dori si opinia dvs., mai ales in privinta continuitatii (palmaresului) unor echipe din perioada anilor 1950-1970. Oricum, in diferite surse am vazut opinii diferite. In rest, va doresc mult succes si spor la adunat date, desi parca fotbalul, mai ales cel romanesc, nu mai este ce a fost candva.
    Eugen – Arad

    Apreciază

  3. Buna seara!
    Domnule Razvan Toma ma puteti ajuta cu o statistica a carierei lui Vasile Suciu(portar Ariesul Turda,Steaua,Jiul,Sportul)?
    Multumesc anticipat!

    Apreciază

  4. Buna ziua. Apreciez munca dumneavoastra foarte mult. De multe ori gasesc aici amanunte foarte interesante. Spuneti-mi va rog daca aveti o evidenta a jucatorilor romani care activeaza in strainatate, sau daca imi pueti recomanda un site cu aceste date actualizate.
    Multumesc.

    Apreciază

  5. Bună ziua,

    Am citit cu sufletul la gură articolul cu privire la marele Silviu Ploieșteanu. Însă nu v-am contactat doar pentru a-mi exprima recunoștința pentru tot ceea ce faceți, ci aș apela puțin și la ajutorul dvs., tinând cont de faptul că și eu mă ocup de o statistică în domeniul fotbalului. Ce-i drept, este o statistică mult mai restrânsă față de a dvs., vizând numai echipa Steagul Roșu Brașov, mai exact perioada petrecută în eșalonul secund între anii 1975-1980. În ciuda faptului că presa scrisă din acea vreme nu era pre generoasă în a da formațiile aliniate pe teren în meciurile diviziei B, am reușit totuși să adun multe informații. Interesant este că majoritatea datelor deținute provin mai ales din cotidianul județului Covasna din acea vreme, Cuvântul Nou, apoi din Drum Nou (Brașov), ziarul Sportul, dar și diverse publicații apărute în alte județe. Unde nu aveam nimic, am apelat și la memoria anumitor indivizi, care au participat la diverse meciuri, fie ca jucători fie ca simpli spectatori. Chiar și cartea ”Păpușarii” a lui Constantin Teașcă mi-a fost de folos în acest sens. Nu aș vrea să ignor însă nici aportul lui Romeo Ionescu.
    Deci aș avea nevoie de ajutorul dvs. în privința unor meciuri la care îmi lipsesc jucători, dar cu siguranță, dacă vă pot fi și eu de folos cu ceva, vă stau la dispoziție.

    cu respect

    Apreciază

    1. Bună ziua. Din nefericire, în acea perioadă eram copil, mai apoi adolescent, așadar un privitor de la distanță al fenomenului și nu am date suplimentare din acea perioadă a eșalonului secund. Acele informații sunt demult pierdute. Chiar și eu caut anumite elemente ale acelor momente neevocate în presa centrală, dar sunt destul de greu de obținut. De aceea, m-am oprit doar la date generale, pentru că acelea în detaliu, cum ar fi să iei meci cu meci, sunt foarte greu de acoperit. Mulțumesc pentru vizita pe blogul meu. Cu bine!

      Apreciază

  6. Bai Razvane, i-ai amintit pe toți in recapitularea ta – de altfel excelenta – dar m-ai uitat tocmai pe mine… Nu m-a supăr, probabil ca golurile pe care le-am dat pentru F+ nu ti-au plăcut… Plus ca am scris probabil mai mult decât mulți dintre cei amintiți… Numai bine!
    Dorin Balcan

    Apreciază

    1. Dorine, îmi pare rău, dar nu cred că ai citit tot materialul. Am făcut un copy-paste de pe el, imediat ce am văzut mesajul tău. Iată-l: Până în 1994, după turneul final al CM din SUA, când am fost obligați să plecăm cei mai mulți dintre cei care am demarat publicația, au mai venit ca și colaboratori, încerc tot o ordine cronologică: caricaturistul Emil Mierlă care la noi a debutat însă din nefericire a stat prea puțin, Bogdan Oprișan (un fost coleg de-al meu de facultate, a nu se confunda cu omonimii lui, Cătălin ori Radu), Theodor Porojan, Bogdan Pop, Dorin Balcan, Mihai Bertianu (și acesta activând ani buni în presă, mai ales la „Ziua”), Tiberiu Stavăr, Mihai Gh. Ionescu, Cristina Mîrza (operator date, sora Cameliei), Silviu Tănase, Florin Caramavrov, Bogdan Tohăneanu, fotograful Costel Ilie, Adrian Stieber.
      Verifică încă o dată textul. S-auzim de bine.

      Apreciază

  7. Buna seara,
    Va rog frumos sa ma ajutati cu niste informatii daca dispuneti de ele. Eu m-am zbatut ceva sa aflu o parte, dar nu gasesc un rezultat si sunt si niste contradictii in ceea ce priveste unele rezultate de la o sursa la alta. Subiectul e reprezentat de barajul pentru promovare/retrogradare din 1968 jucat la Timisoara intre Progresul, Steagul Rosu, Poli Galati si Crisul Oradea, daca aveti informatii legate de rezultate (in special al meciurilor Progresul-Crisul si SR Brasov-Poli Galati) vi-as fi recunoscator.

    Apreciază

    1. 1968 Timișoara
      Crișul Oradea Progresul București 2-1 /23.06
      Steagul Roșu Brașov Politehnica Galați 2-0 /23.06
      Progresul București Politehnica Galați 4-2 /26.06
      Steagul Roșu Brașov Crișul Oradea 1-1 /26.06
      Crișul Oradea Politehnica Galați 2-0 /30.06
      Progresul București Steagul Roșu Brașov 3-0 /30.06
      1. Crișul Oradea 3 2 1 0 5-2 5
      2. Progresul București 3 2 0 1 8-4 4
      3. Steagul Roșu Brașov 3 1 1 1 3-4 3
      4. Politehnica Galați 3 0 0 3 2-8 0

      Apreciază

  8. Buna seara,
    V-as fi foarte recunoscator daca mi-ati putea trimite ( sau comunica o sursa de unde pot afla)rezultatele meciurilor primelor 4 clasate ( FC Baia Mare,CFR Cluj,Universitatea Cluj,Gloria Bistrita ) in sezonul 1977-1978 al diviziei B seria 3-a.Sunt dispus sa va recompensez pt.efortul dvs. Astept raspunsul dvs. pe adresa de email.Va multumesc anticipat!

    Apreciază

    1. FC Baia Mare – CFR Cluj 1-0; CFR Cluj – FC Baia Mare 5-2
      FC Baia Mare – U Cluj 2-1; U Cluj – FC Baia Mare 1-0
      FC Baia Mare – Gloria Bistrița 2-2; Gloria Bistrița – FC Baia Mare 2-0
      CFR Cluj – U Cluj 2-0; U Cluj – CFR Cluj 0-0
      CFR Cluj – Gloria Bistrița 0-0; Gloria Bistrița – CFR Cluj 4-0
      U Cluj – Gloria Bistrița 3-0; Gloria Bistrița – U Cluj 3-2

      Apreciază

Lasă un comentariu