„REGHE” CONTINUĂ PREMIERELE NEGATIVE

După ce a pierdut cu Concordia și a remizat cu FC Botoșani, într-un timp foarte scurt Laurențiu Reghecampf își continuă contraperformanțele în premieră, cedând pentru prima oară ca antrenor al Stelei în fața lui Dinamo.reghecampfPartida a semănat cu un meci de box între doi pugiliști lipsiți de tehnică dar care s-au bătut cu gărzile deschise, motiv pentru care au oferit un joc alert, plăcut privirii, chiar dacă mai loveau cu mănușa deschisă sau comiteau alte stângăcii. Practic, Dinamo a început jocul de la 0-1, căci după numai 9 secunde, a trebuit să suporte un penalty, în urma căruia a avut handicap. Se poate spune orice, că acest start a ajutat-o pe Dinamo să se mobilizeze mai bine sau că pe Steaua a moleșit-o din prea multă mulțumire, însă cert este că lucrurile s-au întors în favoarea alb-roșilor, trezită din pumni pentru a lovi imediat mai tare. Iar Steaua și-a amintit de prestația lamentabilă din ultima vreme, ba mai mult, chiar a readoptat-o, astfel că a mai luat un gol, acesta făcut chiar cadou marii rivale. Astfel că, la final, au fluturat steagurile alb-roșii, Ioan Andone surâzând, în timp ce Laurențiu Reghecampf avea capul plecat. Cel din urmă se afla la cel dintâi derby pierdut, în timp ce Dinamo răpunea pentru prima oară Steaua la Arena Națională.

Dinamo – Steaua 3-1 (2-1)

30.11.2016, București. Arena Națională. Au marcat: Hanca (37-penalty), Nedelcearu (45+5), Nemec (59) / Rick Boldrin (4-penalty). Arbitri: Ovidiu Haţegan (Arad) – Octavian Şovre (Oradea), Sebastian Gheorghe (Suceava). Cartonaşe galbene: Nemec (71), Bušuladžić (88) / Pintilii (37), Ov. Popescu (68).

DINAMO: Penedo – Romera, Nedelcearu, Marić, S. Filip – Hanca (66 Mahlangu), Bušuladžić, D. Nistor / cpt – Rotariu, Nemec (76 Gnohéré), Val. Lazăr (85 Ceccarelli). Antrenor: Ioan Andone.

STEAUA: Fl. Niţă – Ov. Popescu, Tamaş, Toşca, Momčilović – Bourceanu (53 Jakoliš), Sulley (33 Pintilii) – Ad. Popa I / cpt, Rick Boldrin, William Amorim – Golubović. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

 

Cifre de după derby

Cifrele de mai jos sunt legate strict numai de meciurile DIN CAMPIONAT dintre Dinamo și Steaua.

# A fost a 138-a întâlnire dintre cele două. # Dinamo a izbutit cea de-a 47-a victorie, a 28-a în calitate de gazdă. # Pentru a cincea oară Dinamo a învins cu scorul de 3-1 (a doua oară în calitate de gazdă). # Au debutat într-un derby 9 fotbaliști, 6 de la Dinamo și 3 de la Steaua: Penedo, Marić, D. Nistor, Nemec, Mahlangu, Ceccarelli, respectiv Ov. Popescu, Golubović, Jakoliš. # Cele mai multe partide în derby-uri din cele două actuale tabere au avut Ad. Popa, ajuns la al 12-lea, respectiv D. Rotariu, la al 10-lea. # Toți marcatorii (Hanca, Nedelcearu, Nemec, respectiv Rick Boldrin) au înscris pentru prima oară în derby. # Ioan Andone s-a aflat la al 10-lea său derby în calitate de antrenor, echilibrându-și bilanțul în aceste confruntări, având acum 4 victorii, 2 egaluri, 4 înfrângeri, golaveraj 13-13. # Pentru Laurențiu Reghecampf însă a fost prima înfrângere ca tehnician al Stelei în fața lui Dinamo, având acum bilanțul de 8 meciuri, 3 victorii, 4 egaluri, 1 înfrângere, golaveraj 12-9. # Arădeanul Ovidiu Hațegan a condu pentru a 3-a oară un derby. # Arena Națională l-a găzduit pentru a 10-a oară (unde Dinamo a învins-o pe teaua în premieră). # S-a jucat pentru a 26-a oară într-o zi de miercuri. # Pentru Steaua a fost meciul său 2.100 pe prima scenă în care a primit golul… 2.100 (de la Nemec). # Bourceanu (Steaua) a jucat pentru a 200-a oară în primul eșalon.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s