Completare cu arbitri asistenți

Luat de tumultul ultimelor etape, am uitat să menționez trei numere importante legate de arbitri asistenți. Voi acoperi acest gol cu completarea de față.

Aurel OnițaAurel Onița (în foto), născut la 19.10.1969 la Oradea, dar care face parte din colegiul Constanța, începând din sezonul trecut, când l-a depășit pe Adrian Vidan, a devenit arbitrul asistent cu cele mai multe partide în primul nostru eșalon. Așadar, pentru el orice pas înainte înseamnă o corectare continuă a recordului all-time. Iar la partida din etapa a 24-a, CSU Craiova – Petrolul (scor 2-0), a atins o bornă „rotundă” impresionantă, 350. Debutul său în Liga I (Divizia A) s-a produs la 19.08.2001, cu ocazia meciului FCM Bacău – Petrolul (scor 2-0).

Colegul său de la Cluj, Miklós Nagy (născut la 18.11.1970), s-a aflat la meciul din ultima etapă, Pandurii – CSU Craiova (scor 1-1), la cea de-a 300-a sa linie în primul eșalon, devenind al cincilea asistent care atinge acest număr. Debutul său a avut loc la 21.09.2003, cu ocazia meciului FC Brașov – Farul (scor 2-0).

În fine, Mihai Ovidiu Artene (născut la 04.10.1977), tot în ultima etapă, la partida FC Botoșani – Astra (scor 0-1), a oficiat la al 150-lea său meci pe prima scenă. Debutul său, la 10.08.2007, cu ocazia partidei Ceahlăul – Dinamo (scor 0-3).

Advertisements

One thought on “Completare cu arbitri asistenți

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s