Atentate invitate

De curând, în timp ce se producea acea invazie islamică la comandă asupra Europei am fost printre cei destui care am blamat-o, pentru că existau o mulțime de elemente vizibile ce indicau că nu era o simplă migrație a unor bieți refugiați care fugeau din calea războiului și a criminalilor de la ISIS. Cu siguranță că în acel puhoi interminabil erau și asemenea necăjiți, însă numărul lor era mic în comparație cu cel al impostorilor. Paris, atacuri teroristeSincer, aș fi vrut să nu am dreptate atunci. Însă efectele nefaste ale acelei acțiuni s-au arătat mai repede decât aș fi crezut. Căci iată, una dintre fiarele care au adus vineri teroarea în Paris, Ahmed Al-Mohammad, s-a dovedit că venise cu acel puhoi, fiind înregistrat de grănicerii greci, sârbi și croați. Deocamdată numai el a ieșit la lumină, pentru că sunt convins că vor apărea și mulți alții. Acum se poate constata în toate dimensiunile ei atitudinea iresponsabilă a celor mai mulți, dacă nu a tuturor conducătorilor țărilor din vestul Europei, în frunte cu Angela Merkel. Și în antiteză, ne place sau nu, cât de corect și normal a fost comportamentul lui Viktor Orbán, primul-ministru al Ungariei. Ar trebui ca toți acești nemernici să răspundă în fața propriilor popoare pentru aceste decizii care au adus grave prejudicii, dacă nu chiar pentru trădare. Ultima variantă este valabilă mai ales în cazul Angelei Merkel, care la cât de calculată este și ce experiență politică are, îmi este greu să cred că nu a făcut totul deliberat. De atâtea ori s-a dovedit că mai toți politicienii de anvergură aparțin unor organizații secrete, loji etc prin intermediul cărora ajung de fapt atât de sus, acolo fiind de fapt butoanele de comandă. Merkel cred că nu face excepție. Nu sunt un fan al teoriei conspirației, dar nici nu o resping complet. De ani buni simt diverse imixtiuni în viața europenilor, evident prin intermediul masei de politicieni corupți, mai ales în politicile demografică și socială. Și totul pe fondul unei prealabile spălări pe creier a mari majorități a populației din Vest.

Mi-amintesc că prin 1998, pe când mă aflam la Paris, am discutat cu mai multe persoane de-acolo, de diverse vârste și meserii, în legătură faptul că ei, francezii autentici ca să le zic așa, riscă să își piardă identitatea națională. În acest sens le-am dat exemple la îndemână legate de artă și mai ales sport unde autenticii deveneau tot mai puțini. Și asta din cauza unei permisivități fără discernământ de acceptare a unor mase mari de imigranți mai ales din zone cu obiceiuri culturale total diferite. Reacția lor la cele spuse de mine m-a surprins; mai întâi se uitau în jur – cam cum o făceam noi pe vremea lui Ceaușescu, atunci când spuneam vreun banc politic sau ne exprimam vreo opinie anti-sistem, ca să nu ne audă vreun securist – după care îmi spuneau ceva de genul „așa e, cam ai dreptate, însă nu e prea bine să ții un asemenea gen de discurs pe-aici”. Iar dacă le mai pomeneam că naționalistul Jean-Marie Le Pen (președintele Frontului Național Francez) mai are și dreptate în cele pe care le evocă, le stricam complet ziua. De fapt era o modă acolo să-l urăști pe Le Pen, chiar dacă mulți nu-l ascultaseră sau citiseră vreodată. Dacă așa se dăduse linia, că Le Pen este xenofob, unii catalogându-l chiar nazist, adică un personaj super-negativ, automat așa îl considera majoritatea. Iată așadar un exemplu de spălare pe creier.

De aceea consider că asemenea atentate aproape că au fost invitate să apară, iar cauzele nu vor fi rezolvate prin trimiterea unor avioane de luptă care să atace în Siria poziții ale ISIS. Ceea ce există în Franța ca și în celelalte țări din Occident este dincolo de această grupare teroristă apărută nu cu foarte mult timp în urmă. Este ceva înșurubat în timp, cam ca o hepatită pe care un organism a dus-o pe picioare fără să știe de ea, cu toate că în cazul de față s-a știut. Vor învăța ceva vesticii din aceste nenorociri? Îi vor readuce cu picioarele pe pământ spre a elimina această ipocrizie legată de drepturile omului? Dacă nu, vai lor! Oricum, așa cum le-a zis și Orbán politicienilor din Vest, ciocul mic cu sfaturile și indicațiile despre democrație pe care tot ni le dau nouă, țărilor din Est. Poate dacă într-un trecut îndepărtat au avut ceva note mari, acum ei sunt corigenți la această materie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s