Totuși, când se pune stavilă exodului musulman?

Tot m-am abținut, însă problema acestei invazii musulmane a Europei mă deranjează de la o zi la alta tot mai mult, încât am simțit nevoia să-mi exprim furia față de cele ce se întâmplă.

musuroiFaptul că recent un militant Al-Qaeda capturat pe plaiuri europene a recunoscut că între planurile malefice ale acestei organizații criminale există și unul prin care să fie trimiși adepți pe teritoriul Bătrânului Continent ca simpli imigranți pentru ca ulterior să creeze celule prin care să provoace atentate și alte atacuri teroriste mai ales în Vest, mi-a confirmat o parte din temerile care mi-au răsădit în momentul în care s-a dat startul acestei imigrații. Pentru că pur și simplu, exact ca într-un raliu Paris-Dakar, parcă s-a pornit la asaltul Europei după o agitare de steag.

Zilele trecute am văzut postate pe Facebook reacții ale unor compatrioți, foarte deranjați de faptul că suntem destui care îndrăznim să nu privim cu ochi buni ceea ce se întâmplă în aceste săptămâni la porțile estice ale Europei și că nu suntem gata să ne deschidem casele acestei afluențe brutale de pe continentele galben și negru! Ba, mai mult, unii au afirmat cu emfază că i-au șters ca prieteni pe Facebook pe cei care și-au exprimat asemenea opinii. De aceea, dacă am astfel de “prieteni” pe Facebook, EU SUNT CEL CARE ÎI ROG, CHIAR INSISTENT, SĂ MĂ ȘTEARGĂ DIN LISTA LOR. Pe de altă parte nu vreau să îi fac pe aceștia nici posesorii unor idei fixe și nici măcar proști, cu toate că ei au folosit termeni mai duri la adresa noastră. Voi considera doar că sunt naivi sau incapabili să învețe nimic nici din evidențe, nici din istorie și nici din ceea ce pățesc alții. Aici nu mai e vorba nici de umanitate, nici de ospitalitate, când e vorba de periclitarea propriilor noastre valori, și așa mozolite de atâția factori interni perturbatori, și în final a propriei noastre vieți. Chiar până aici!

Încercam să-mi imaginez de curând, după ce citisem prin presă că așazisul Stat Islamic ar intenționa să cucerească lumea, începând cu zonele din apropierea viesparelor lor din Siria și Iraq, urmate de nordul Africii și Europa de Est, mai exact de la Turcia până la Austria, cum ar putea acei criminali odioși să încerce măcar să își pună în aplicare un asemenea plan. La luptă dreaptă era exclus, nu doar pentru că Europa ar avea o tehnică militară superioară, ci pentru că acei diavoli nu sunt în stare să poarte o luptă dreaptă. Ei știu doar să pună bombe în locuri publice, să răpească persoane lipsite de apărare pe care să le decapiteze ținându-le legate, să intre în instituții publice și să împuște la întâmplare oameni neînarmați care nu știu să opună vreo rezistență, să convingă adepți duși cu pluta care să-și accepte sinucideri doar ca să creeze în jurul lor haos, și alte asemenea “strategii”. Ei bine, iată că mi s-a oferit răspunsul. O minte diabolică, care s-ar putea să nu fie a lor ci a unor bestii aparținând anumitor loje care vor să ne distrugă continentul, a pus la cale cele ce se întâmplă în prezent, mizând pe reacția slabă a UE, cu funcționarii ei habarniști sau corupți, ca și pe “umanitarismul” vesticilor care nu sunt în stare să învețe nimic din greșeli. Sunt convins că dacă n-ar fi existat UE, statele agresate de acest val islamic s-ar fi descurcat mult mai bine. Este adevărat, există mulți oameni necăjiți printre cei care participă la acest exod care sunt folosiți ca masă de manevră. Să nu se creadă însă că turcii, marocanii, algerienii, pakistanezii etc care au ajuns prin anii 60 în Germania, Franța, Marea Britanie și celelalte țări din Vest erau mai fericiți. Și ei, tot plini de umilință, de fapt mult mai plini de umilință decât cei de-acum, au venit în Bătrâna Europă, afirmând atunci ca și cei de-acum că vor doar să muncească cinstit, ca să scape de sărăcie, să aibe un acoperiș și ce pune pe masă. Încet-încet însă chiar mulți dintre ei dar mai ales urmașii lor și-au schimbat cu 180 de grade atitudinea, comportându-se ca și când obârșia lor era cea de secole acolo. Și în loc să fie mulțumitori celor care le-au oferit șansa unei vieți mai bune decât ceea ce trăiseră până atunci, au încercat să își impună propriile obiceiuri și să creeze în țările lor adoptive, culmea absurdului, exact tipul de societate de care ei fugiseră!

Același lucru se întâmplă și acum. Noi, cei care suntem la a doua tinerețe poate nu vom vedea efectele dezastruoase ale acestor mișcări de populație de culturi diferite, cu toate că lucrurile se mișcă tot mai repede, dar urmașii noștri o vor resimți teribil. De ce nu se duc acești imigranți în țările arabe vecine și bogate, de aceeași cultură sau măcar în alte țări de pe continentul lor cu un standard mai ridicat, precum Malaysia, Indonezia, Sinagpore, Brunei unde religia majoritară este cea islamică? Iată ce a răspuns a dat un înalt oficial kuweitian, Fahad Al-Shalami, la această întrebare pusă de France24: „Kuweit și celelalte țări din Consiliul de Cooperare al Golfului sunt sunt prea prețioase pentru a accepta vreun refugiat. Țările noastre sunt potrivite doar pentru cei care muncesc. Este prea scump să îi relocăm pe refugiați aici. Kuweitul este oricum prea scump pentru ei. În comparatie cu Liban sau Turcia care sunt ieftine. Acestea sunt mult mai potrivite pentru refugiații sirieni. În concluzie, nu este corect să acceptăm oameni care sunt diferiti de noi. Nu vrem oameni care au traume în țara noastră”. De ce ei pot să dea un asemenea răspuns, iar oficiali europeni, cu mult mai îndreptățiți să o facă, tac? Pentru că ori sunt fricoși, ori corupți. De aceea mi-a plăcut atitudinea statelor grupului de la Vișegrad (Ungaria, Cehia, Slovacia și Polonia), una curajoasă care le-au dat peste bot mai marilor UE care au vrut să impună cu forța cote de refugiați, trecând chiar la amenințări. Sper să-i țină pe conducătorii acestor patru state. Iar Viktor Orbán a procedat cu toate măsurile luate prin care vrea să descurajeze imigrarea ilegală. A acționat astfel pentru a-și apăra țara de un mare pericol, n-a așteptat reacțiile întârziate dacă nu chiar nule ale penibilor funcționari UE.

Mă îngrijorează însă, ca să nu spun că mă și indignează, faptul că nu-i aud pe nemernicii ăștia de înalți oficiali ai UE că încearcă în vreun fel să pună stavilă acestui exod, prin care se riscă să se mute în Europa tot Orientul Mijlociu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s